برای ارسال فضانوردان به اعماق فضا؛
نسل جدید كپسول های فضایی چین در راه می باشد
به گزارش نقشه چین مشغول ساخت یك كپسول فضایی جدید است تا فضانوردان را به ماه و اعماق فضا ببرد. این فضاپیما در نیمه اول ۲۰۲۰ میلادی به صورت آزمایشی و بدون سرنشین به فضا پرتاب می شود.
به گزارش نقشه به نقل از اسپیس، چین مشغول توسعه نسل جدید فضاپیما است تا انسان را به ماه و نقاط دیگر در اعماق فضا ببرد. در سال ۲۰۰۳ میلادی هنگامیكه یانگ لیوی فضانورد چینی در فضاپیمای شنژو-۵ دور زمین مدار زد، چین سومین كشوری شد كه به صورت مستقل فضانورد به آسمان می فرستد. حالا به نظر می آید این كشور تلاش دارد مأموریت های فضایی خویش را به ماه و اعماق فضا گسترش دهد.
درهمین راستا آكادمی فناوری فضایی چین در یك ویدئو كپسول جدیدی را نشان داده است كه فضانوردان را به اعماق فضا می برد. این فضاپیما از ماژول خدمه و ماژول سرویس تشكیل شده كه نیروی رانش آنرا فراهم می آورد. ماژول خدمه هم از حیات فضانوردان پشتیبانی می كند. فضاپیمای نسل جدید چین ۹ متر ارتفاع دارد و می تواند ۲۲ تن بار حمل كند. بخش هایی از ماژول خدمه چندبار قابل استفاده می باشد و از جانب دیگر كل فضاپیما دارای طراحی ماژولی است و بنابراین می توان آنرا با عنایت به نیازهای مربوط به هر سفر تغییر داد. تخمین زده می شود فضاپیمای چینی اولین تست بدون سرنشین خویش را در نیمه اول ۲۰۲۰ انجام خواهد داد. این فضاپیما در اولین پرواز آزمایشی همراه یك موشكMarch5B به فضا پرتاب می شود. هم اكنون چین از فضاپیمای شنژو با ظرفیت ۶ تا ۸ تن استفاده می نماید كه می تواند ۳ فضانورد را به مدار زمین ببرد. البته شنژو برای انجام مأموریت در محیط های فضایی با اشعه های رادیواكتیو زیاد مناسب نمی باشد.
این مطلب Go Map را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط در نقشه
نظرات بینندگان نقشه در مورد این مطلب