ساخت نانوامولسیون برای ضد عفونی كننده دست از طرف پژوهشگران كشور
نقشه: تعدادی از محققان پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی به ساخت نانو امولسیون بعنوان ماده ضد عفونی كننده در پاندمی كرونا رسیدند.
به گزارش نقشه به نقل از ایسنا دکتر سعید بذرایی، مجری طرح و از پژوهشگران پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی امروز در وبینار "ضدعفونی و ایمنی فیزیکی در مقابل کرونا" در پژوهشگاه مهندسی ژنتیک و زیست فناوری، با اشاره به سابقه شیوع ویروس کرونا از ووهان چین در سال ۲۰۱۹، اظهار داشت: مهمترین علائم مبتلایان به این ویروس تب، تنگی نفس و سرفه است ولی علایم آن روز به روز تغییر می کند که این امر نگرانی هایی را به وجود آورده است.
وی با اشاره به پدیده استیگما (انگ اجتماعی) در پاندمی کرونا ویروس، اظهار نمود: هر زمانی که پاندمی رخ می دهد، حالتی از استرس و ترس از بیمار شدن در فرد ایجاد می شود و در این وضعیت فرد اهتمام خواهدنمود که از جامعه دور شود و مشکلات خودرا مطرح نکند.
بذرایی علت ایجاد استیگما را ناشناخته بودن ویروس کرونا و انتشار اخبار نادرست و شایعه دانست و افزود: بمنظور پیش گیری از این پدیده باید پروتکل های بهداشتی به صورت شفاف برای جامعه تبیین شود و اطلاعات صحیح در اختیار جامعه قرار گیرد.
وی با اعلان اینکه در صورت رعایت پروتکل های بهداشتی و مراجعه به موقع به مراکز درمانی، ۸۰ درصد از مبتلایان به این ویروس بهبود یافته اند، تصریح کرد: شست وشوی دست ها، رعایت بهداشت تنفسی بوسیله استفاده از ماسک و رعایت فاصله اجتماعی از مهمترین راهکارهای کاهش مبتلاشدن به این ویروس می باشد.
بذرایی، مهمترین عوامل انتقال این ویروس را عطسه و سرفه فرد مبتلا و یا ناقل و تماس با سطوح آلوده دانست و اشاره کرد: بدین جهت شست و شوی دائم یکی از مهمترین روش برای کاهش مبتلاشدن است. اعلام شده است که دست ها به مدت ۲۰ ثانیه باید شسته شود ولی من برمبنای نتایج تحقیقات اعتقاد دارم که این مدت باید بین ۲۰ تا ۴۰ ثانیه باشد تا این ویروس از دست از بین برود.
این محقق پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی با اشاره به استفاده از محلول ها و امولسیون های ضد عفونی کننده، اظهار داشت: الکل ها، وایتکس همچون مواد ضد عفونی کننده ای هستند که برای رفع آلودگی های سطوح به کار برده می شوند.
وی افزود: در این راستا ما مبادرت به تولید نانو امولسیون ضد عفونی کردیم که قابلیت های خوبی در از بین بردن عوامل آلوده کننده دارد.
مجری طرح تصریح کرد: در صورت ستاندن مجوزها از سازمان غذا و دارو مبادرت به تولید این محصول خواهیم کرد.
منبع: نقشه
این مطلب Go Map را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط در نقشه
نظرات بینندگان نقشه در مورد این مطلب