وزیر علوم:
علم، محصول مذاکره و تعامل است
نقشه: وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با تأکید بر این که علم مرز بردار نیست، علم را محصول گفت و گو و ثمره مذاکره، ارتباط و تعامل دانست.
به گزارش خبرنگار علمی ایرنا حسین سیمایی روز چهارشنبه در نشست هم اندیشی کرسی های یونسکو در ایران که با حضور رییس کمیسیون ملی یونسکو در ایران، روسای دانشگاه های میزبان کرسی های یونسکو و روسای کرسی ها در محل این کمیسیون برگزار گردید، درمیان خبرنگاران حاضر شد.
وی اظهار داشت: برای اولین بار مدیران کرسی ها و میزبان آنها در این جلسه شرکت کردند که هدف هم ایجاد یک شبکه گسترده بین هر ۱۸ کرسی است که حال در عرصه های آموزش، پژوهش، فناوری، صلح، دموکراسی و حقوق بشر فعالیت می نمایند.
سیمایی اضافه کرد: کرسی ها کمک شایانی می کنند به این که ایران با آن تاریخ غنی که از علم و فرهنگ برخوردارست و در یک تعامل بین المللی بتواند خودرا نشان دهد و البته از فرصت های جهانی هم بهره گیرند.
وی اضافه کرد: بدین سبب ما معتقدیم که باید در یک تعامل گسترده با یونسکو بتوانیم به رشد علم و فناوری در کشورمان کمک نماییم. یونسکو در ۱۲۵ کشور جهان دارای یک هزار کرسی است که ۱۸ کرسی در ایران وجود دارد و عدد نسبتا خوبی است که البته آنها را باید گسترش داد.
دعوت وزیر علوم از جامعه دانشگاهیان برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
وزیرعلوم درباره ی دستاوردهای علمی انقلاب اسلامی اظهار داشت: دانشگاهیان می دانند که پس از انقلاب، ما با رشد شایان توجهی در ایجاد فضاهای دانشگاهی و افزایش قابل توجه آمار دانشجویی و هیأت علمی مواجه بودیم. پیش از انقلاب حدود ۷۵ هزار دانشجو داشتیم و الان ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار دانشجو داریم.
سیمایی اضافه کرد: پیش از انقلاب چیزی حدود شش هزار یا شش هزار و ۵۰۰ عضو هیأت علمی داشتیم که امروز حدود ۸۵ هزار نفر هستند. پیش از انقلاب تعداد هیأت علمی زنان ۱۹ درصد از ۶ هزار ۵۰۰ نفر بوده و امروز به ۳۰ درصد رسیده است.
وی اصرار کرد که پس از انقلاب عدالت آموزشی گسترش یافته و در اقصی نقاط کشور دسترسی به آموزش ها آسان شده است و تعداد زیادی حتی در مناطق مرزی و شهرهای دور افتاده ایران به آسانی می توانند به دانشگاه راه یابند.
وزیر علوم از جامعه دانشگاهیان دعوت کرد که به شکرانه این موفقیت بزرگ با حضور خود در راهپیمایی بیست و دو بهمن مشارکت فعال داشته باشند.
این مطلب Go Map را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط در نقشه
نظرات بینندگان نقشه در مورد این مطلب