Go Map نقشه
استاد باكتری شناسی تربیت مدرس مطرح كرد:

کاربرد هوش مصنوعی درشناسایی و تشخیص باکتری ها

کاربرد هوش مصنوعی درشناسایی و تشخیص باکتری ها

به گزارش نقشه، استاد گروه باکتری شناسی دانشگاه تربیت مدرس اظهار داشت: باکتری ها نقش بسیاری در سلامت و بیماری های انسان دارند. شناسایی سریع و دقیق این میکروارگانیسم ها می تواند به بهبود فرآیندهای درمان و جلوگیری از بیماری ها کمک نماید و هوش مصنوعی هم بعنوان یک ابزار قدرتمند برای شناسایی و تحلیل باکتری ها معرفی شده است.


بی تا بخشی استاد گروه باکتری شناسی دانشکده علوم پزشکی دانشگاه تربیت مدرس که دبیری علمی ششمین کنگره باکتری شناسی پزشکی ایران را هم بر عهده داشت، در گفتگو با خبرنگار علمی ایرنا اضافه کرد: هوش مصنوعی می تواند با بهره گیری از الگوریتم های پیشرفته خود، الگوها و خصوصیت های خاص باکتری ها را شناسایی کند.
وی توضیح داد: این مهارتها شامل یادگیری ماشین و شبکه های عصبی هستند که قادرند داده های بزرگ را تحلیل کرده و نتایج دقیقی عرضه کنند بدین سبب نقش هوش مصنوعی دراین خصوص غیر قابل انکار است و امروز بر اهمیت این تکنولوژی در باکتری شناسی واقف هستیم و اساتید متخصصی دراین خصوص کار کردند.
به اعتقاد وی، حالا که علوم از حالت جزیره ای خارج شده و بسمت بین رشته ای سوق یافته است، تحقیقات بین رشته ای لزوم زیادی برای اجرا دارد.
حضور۴۰ دانشجوی خارجی در دانشگاه تربیت مدرس
عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس به گرایش دانشگاه ها در جذب دانشجویان خارجی اشاره نمود و اظهار داشت: دانشگاه ها بدنبال پذیرش و افزایش دانشجویان خارجی هستند که در واقع یک لزوم برای دانشگاه هاست، چونکه این امر در گردش مالی، رتبه بندی دانشگاه ها، ارتباطات بین المللی و دیپلماسی علمی نقش دارد. بدین سبب باید از ظرفیت دانش آموختگان بین المللی خود در جهت تقویت ارتباطات علمی کشورها بهره جست.
بخشی این را هم اظهار داشت که یکی از طریق های حفظ ارتباطات با دانشجویان بین المللی، استفاده از ظرفیت کنگره های علمی است که در کنگره اخیر باکتری شناسی هم دانشجویان بین الملل گروه باکتری شناسی حضور بهم رساندند.
وی اعلام نمود که دانشگاه تربیت مدرس بین ۳۵ تا ۴۰ دانشجوی خارجی در مقاطع تحصیلی کارشناسی ارشد و دکتری از کشورهای عراق و افغانستان دارد، این دانشجویان بعد از پایان تحصیلات در ایران در جایگاه بالا در کشور خودشان قرار می گیرند و این سبب می شود تا در روابط بین المللی کشورهای هدف، تعاملات خویش را افزایش دهیم.
دبیر ششمین کنگره باکتری شناسی محورهای کنگره اخیر را مبتنی بر نیاز جامعه و روز دنیا دانست و اظهار داشت: به عنوان نمونه پروبیوتیک ها، هوش مصنوعی و کاربرد آن در باکتری شناسی که امروز اهمیت آن در علم باکتری شناسی و نانو بیوتکنولوژی مطرح است، این کنگره در واقع کمکی به ارتقاء سطح دانش دانشجوها و ایجاد جرقه در ذهن محققان بشمار می رود که بتوانند در طرح های کاربردی و علوم پزشکی گره گشای این علم باشیم.
این کنگره از ۲۴ تا ۲۷ بهمن ماه به میزبانی دانشگاه تربیت مدرس انجام شد.



منبع:

1403/12/03
11:47:42
5.0 از 5
20
تگهای خبر: بین المللی , تحقیقات , تكنولوژی , دانشجویان
این مطلب Go Map را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط در نقشه
نظرات بینندگان نقشه در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۲
GoMap گو کپ