در اولین روز گردهمایی معاونان پژوهشی جهاد دانشگاهی بررسی شد
از وضعیت دانشگاه علم و فرهنگ تا عدم بهره گیری مناسب از نتایج سرشماری ها
به گزارش نقشه رئیس دانشگاه علم و فرهنگ و سرپرست پژوهشكده فرهنگ، هنر ومعماری در چارچوب گردهمایی معاونان پژوهشی جهاد دانشگاهی به عرضه توضیحاتی پرداختند.
به گزارش نقشه به نقل از ایسنا، رئیس دانشگاه علم و فرهنگ در چهل و نهمین گردهمایی معاونین پژوهشی واحدهای سازمانی جهاد دانشگاهی سراسر كشور كه امروز (چهارشنبه ۱۰ بهمن) در دانشگاه علم و فرهنگ برگزار شد، اظهار نمود: وجوه تمایز این دانشگاه با سایر مراكز امكان بهره مندی از ظرفیت های جهاد دانشگاهی است. كه در این زمینه همكاری ما فقط با پژوهشگاه رویان به خوبی پیش می رود.
سید سعید هاشمی با اشاره به اینكه بعنوان بزرگترین دانشگاه غیر دولتی به این مفتخریم كه وابسته به جهاد دانشگاهی هستیم، تصریح كرد: با ۸ هزار دانشجو و ۱۳۰ عضو هیأت علمی تمام وقت و ۱۲۰ نیمه وقت، ۶۰۰ عضو هیأت علمی مدعو، درصدد هستیم تا با مجموعه پژوهشی جهاد دانشگاهی كارهای مشتركی را انجام دهیم.
وی همچون وجوه تمایز این دانشگاه با سایر مراكز را امكان بهره مندی از ظرفیت های جهاد دانشگاهی عنوان نمود و اضافه كرد: كارهای مشتركی كه با پژوهشگاه رویان انجام شده از سال ۸۶ تابحال به خوبی پیش می رود در حالیكه همكاری با سایر پژوهشكده های جهاد دانشگاهی این طور نبوده است.
رئیس دانشگاه علم و فرهنگ در انتها اظهار نمود: رویكرد مسئله محوری را مورد توجه قرار داده و تلاش كردیم با استفاده از بنیان توسعه كسب و كار و مراكز رشد پارك صنایع نفت كه در دانشگاه مستقر است به این مهم دست یابیم.
جای خالی استفاده از نتایج سرشماری ها
سرپرست پژوهشكده فرهنگ، هنر ومعماری هم در این مراسم با تاكید بر لزوم تصویب طرح های ملی در حوزه علوم انسانی به عرضه گزارشی از طرح ملی خانواده پرداخت و اظهار داشت: گزارش نهایی این طرح از قابلیت تعمیم برخوردار بوده و در ۱۰ فصل انتشار یافته است.
ایرج فیضی با اشاره به اینكه در كشور از داده های حاصل از سرشماری استفاده چندانی نشده است، تصریح كرد: همچون تفاوت های اصلی كشورهای توسعه یافته با كشورهای در حال توسعه استفاده از طرح های ملی، تكرار آن و رصد تغییر و تحولات است.
وی خاطرنشان كرد: یكی از نقص هایی كه به علوم انسانی كشور وارد است اینكه صاحب نظریه نیستیم و فقط به ترجمه اكتفا كرده ایم. این در شرایطی است كه لازمه دادن نظریه بومی داده های حاصله از طرح های ملی است. ازاین رو در گروه علوم انسانی یكی از چالش های ما هم همین مبحث بوده است.
سرپرست پژوهشكده فرهنگ، هنر و معماری ضمن تاكید بر لزوم تصویب طرح های ملی در حوزه علوم انسانی توضیح داد: تابحال طرح ملی گردشگری به تصویب و اجرا رسیده است و طرح ملی خانواده مربوط به واحد البرز هم نمونه یكی طرح ملی است كه گزارش نهایی آن انتشار یافته است.
فیضی با اشاره به اینكه هزینه این طرح ۸۳۰ میلیون تومان بوده و با حمایت سازمان های همچون وزارت بهداشت، وزارت علوم، معاونت امور زنان، قوه قضائیه و غیره جمع آوری شده است، اظهار نمود: یكی از خصوصیت های این طرح این است كه به حوزه خاصی محدود نشده و پرسشنامه وسیعی شامل احتمال طلاق، سبك فرزندپروی، نگرش های جنسیتی، شیوه های حل اختلاف و غیره را شامل می شود.
وی در انتها همچون دیگر خصوصیت های این طرح را قدرت تعمیم بالای آن و طراحی پرسشنامه در نرم افزار عنوان نمود.
این مطلب Go Map را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط در نقشه
نظرات بینندگان نقشه در مورد این مطلب