دفاع از ۶ ایده استارتاپی كشاورزی در حضور سرمایه گذاران؛
از مدیریت ماهواره ای زمین زراعی تا تعیین زمان مناسب كشت
بمنظور تزریق فناوری و جذب سرمایه گذار در حوزه كشاورزی، با برگزاری رویداد دوشنبه های استارتاپی در صندوق نوآوری و شكوفایی 6 ایده پرداز از ایده های خود در حضور سرمایه گذاران دفاع كردند.
به گزارش نقشه به نقل از ایسنا، پنجمین رویداد دوشنبه های استارتاپی در حوزه کشاورزی انجام شد و در آن ۶ استارتاپ این حوزه ایده های فناورانه و نوآورانه خودرا برای هوشمند سازی بخش کشاورزی معرفی کردند.
این استارتاپ ها در این رویداد در مدت ۱۰ دقیقه از ایده های خود در حضور سرمایه گذاران بمنظور جذب سرمایه و حمایت مالی دفاع کردند.
۶ ایده استارتاپی حوزه کشاورزی به این شرح است:
کاهش مصرف آب با اصلاح خاک
مهدی رحیمی، مدیر یکی از استارتاپ ها محصول عرضه را با عنوان "کپسول جنگل" دانست و اظهار داشت: یکی از اشکالات عمده بخش کشاورزی کمبود منابع آبی و فرسایش خاک و شوری آن است.
وی با اعلان اینکه تشکیل یک سانتی متر خاک به ۳۰۰ سال زمان نیاز دارد، افزود: ما برای اصلاح خاک کشاورزی کپسولی عرضه کردیم که در آن تلفیقی از مواد طبیعی و ارگانیک و ضایعات جنگل ها است که تزریق آن سبب نجات بخشی خاک و زمین های کشاورزی خواهد شد.
مجری طرح تصریح کرد: تزریق این مواد در جایی که ریشه محصولات زراعی قرار دارد، ۱۸ تا ۲۰ برابر ظرفیت نگهداشت آب در زمین را بیشتر می کند و با بهره بردن ۳ تا ۵ ساله روند فرسایش خاک، روند معکوس خواهد شد.
به گفته وی، یک لیتر از این مواد با یک کامیون کود داخلی برابری می کند.
پلتفرم اعلام شرایط آب و هوایی
سید مهدی آل یعقوب، مجری طرح با اشاره به طراحی و عرضه پتلفرم آب و هوایی، اظهار داشت: این پلت فرم می تواند برای کشاورزان خدمات اعلام شرایط آب و هوایی را عرضه نماید، ضمن آنکه اطلاعات آب و هواشناسی را در اختیار گردشگران قرار خواهد داد.
وی عنوان این پلت فرم را سامانه "سمینیو" عنوان نمود و تصریح کرد: برمبنای آمارهای سال ۱۳۹۶، سالانه ۲۰ هزار میلیارد تومان خسارت به بخش کشاورزی وارد می شود که ۸۵ درصد این خسارات ناشی از عوامل جوی است.
آل یعقوب با تاکید بر اینکه ۵۰ درصد از خسارات ناشی از عوامل جوی قابل پیشگیری است، اظهار نمود: علاوه بر آن برمبنای آمارهای کشور آمریکا ۲۲ درصد تصادفات جاده ی ناشی از شرایط آب و هوایی است.
مجری طرح اشاره کرد: با بهره گیری از این سامانه کاربردی هوشمند داده های هواشناسی در اختیار کاربران قرار خواهد گرفت.
بازارسازی برای محصولات کشاورزی
عرفان میرطالبی، مجری طرح با اشاره به راه اندازی سامانه ای برای محصولات کشاورزی، تصریح کرد: این سامانه برای این نوع محصولات خدماتی چون بازارسازی، بازاریابی و تجاری سازی را عرضه خواهد کرد.
وی با تاکید بر اینکه با بهره گیری از این سامانه ظرفیت فروش محصولات کشاورزی افزایش خواهد یافت، افزود: این سامانه خدمات متنوعی از بازاریابی را به مشتریان ارائه می دهد و تابحال توانسته ایم این محصولات را به بازار برسانیم.
دستیار هوشمند زمین های کشاورزی
سارا میرشکاری از پژوهشگران این طرح اظهار داشت: در این تحقیقات سامانه آنلاین مدیریت هوشمند کشاورزی را عرضه کردیم و کاربران با بهره گیری از آن می توانند بر زمین های کشاورزی خود مدیریت هوشمند داشته باشند.
وی با اشاره به میزان راندمان پایین زمین های کشاورزی در ایران اظهار داشت: برمبنای آمارها میانگین عملکرد گندم آبی در ایران در طول یک سال به میزان ۴.۲ تن در هکتار و حداکثر عملکرد این گندم ۱۴ تن در هکتار اعلام شده است، در صورتیکه میزان راندمان کشور درباب این محصول ۱۰۰ تن در هکتار است.
میرشکاری، با اشاره به خدمات سامانه عرضه شده، توضیح داد: این سامانه به صورت هفتگی تصاویر ماهواره ای را دریافت و بعد از آنالیز و پردازش آنها، بهترین زمان کشت را به کشاورزان اعلام خواهد کرد، ضمن آنکه امکان مدیریت هوشمند زمین های زراعی را برای کاربران فراهم می آورد.
این محقق افزود: این سامانه یک سامانه نظارت هوشمند زمین کشاورزی تحت وب است و هم اکنون ۲۵۰ کاربر در پنل ما ثبت نام کردند و ۶۸ کشاورز اطلاعات خودرا در آن بارگذاری کردند و با ۱۵ کشاورز در مدت ۶ ماه همکاری داریم.
همیار کشاورز
محمدجواد مطهری از پژوهشگران طرح اظهار داشت: در این طرح با بهره گیری از اینترنت اشیا و قابلیت های داده های هواشناسی پلتفرمی را عرضه کردیم که در آن با بهره گیری از تصاویر ماهواره ای و داده های هواشناسی و ترکیب این داده ها با یکدیگر راهکارهای هوشمندانه ای برای مدیریت زمین های زراعی و گلخانه ها ارائه می دهیم.
وی هدف کلان این پلت فرم را توانمندسازی کشاورزان بوسیله کشاورزی دانش بنیان دانست و افزود: با بهره گیری از این فناوری حتی می توانیم میزان راندمان خرده مالکان را افزایش دهیم.
پایش هوشمند زمین های کشاورزی
یاسر عشورزاده، مجری طرح سیستم هوشمند پایش زمین های زراعی را بر پایه پردازش ماهواره ای دانست و اظهار داشت: این سامانه خدماتی در زمینه سیلاب، آتش سوزی و کشاورزی بوسیله تصاویر ماهواره ای در اختیار کشاورزان قرار می دهد.
به گزارش نقشه به نقل از ایسنا ششمین رویداد دوشنبه های استارتاپی صندوق نوآوری و شکوفای در روز ۳ شهریور ماه در حوزه سلامت دیجیتال برگزار می شود.
این مطلب Go Map را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط در نقشه
نظرات بینندگان نقشه در مورد این مطلب