Go Map نقشه
به منظور مشاركت پژوهشگران؛

اعلام موضوعات اولین رویداد ملی فرصت هسته ای

اعلام موضوعات اولین رویداد ملی فرصت هسته ای

نقشه: پژوهشگران، شرکت های دانش بنیان و هسته های فناور تا 11 بهمن فرصت دارند، طرح های خودرا درباره ی ساخت شتابگرهای ذرات و زیرسیستم های آن به دبیرخانه رویداد ملی فرصت هسته ای ارسال نمایند.



به گزارش نقشه به نقل از مهر، «رویداد ملی فرصت هسته ای» با حمایت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری و با توافق با سازمان انرژی اتمی، ضمن اجرای پروسه نوآوری باز، اهتمام دارد باتوجه به الزامات صاحب مساله و بازار تقاضا، راهکار هایی را شناسایی و ارائه نماید.
این رویداد مقرر است با محوریت ساخت شتابگرهای ذرات و زیرسیستم های آن در سه حوزه فناوری هسته ای و صنایع الکتریکی، فناوری هسته ای و صنایع مخابراتی و تجهیزات پیشرفته و کاربرد هسته ای اجرا شود.
شتاب دهنده های ذرات یک دستگاه خطی یا دایروی است که برای افزایش سرعت (انرژی) ذرات حامله و هدایت آنها جهت برخورد با یکدیگر با یک هدف از میدان های الکتریکی و مغناطیسی استفاده می نماید.
ساخت مولد فرکانسی ۱۰۰ تا ۲۰۰ کیلوهرتز با توان خارجی ۱۰۰ کیلووات، منبع تغذیه DC با ولتاژ ۳۰۰ کیلوولت و توان ۳۰ کیلووات باریپل ولتاژ نیم درصد، تیوب شتابدهی شتابدهنده الکترواستاتیک مبتنی بر جوشکاری سرامیک به فلز، منبع جریان ۶۰۰ آمپر ۱۰ کیلووات با دقت یک هزارم، مولد رادیو فرکانسی پیوسته فرکانس ۷۰ مگا هرتز توان ۲۵ کیلووات، مغناطیس آرایه ای آندولاتور با دوره تناوب ۵ سانتی متر، میدان پیشینه نیم تسلا در طول یک متر از عناوین موضوعات این رویداد محسوب می شود.
هفتمین موضوع این رویداد به ساخت لامپ رادیو فرکانسی باند s با توان پالشی ۱۵ مگاوات و توان متوسط ۱۵ کیلووات، مدولاتور راه انداز لامپ کلایسترون با توان خروجی پالسی ۲۵ مگاوات و توان متوسط ۲۵ کیلووات و ادوات موجبری باند s شامل سیرکولاتور و بار در توان پالسی ۱۵ مگاوات و توان متوسط ۱۵ کیلووات مربوط است.
پژوهشگران، شرکت های دانش بنیان و هسته های فناور می توانند با شرکت در این رویداد ضمن به اشتراک گذاشتن ایده ها و نوآوری های خود با متخصصین و سرمایه گذاران این حوزه، از فرصت بهم رسانی و شبکه سازی با بازیگران کلیدی این حوزه بهره مند شوند.
همچنین باتوجه به ملّی بودن رویداد و حضور شرکت کنندگان از سراسر کشور در آن، این امکان فراهم می شود تا از تنوع فرهنگی، دانش فنی و تجارب مختلف بهره برداری شود و هسته های فناور بتوانند با فعالین حوزه هسته ای که در مناطق دیگر فعالیت می نمایند، همکاری و شبکه سازی کنند.
پس از دریافت طرح ها و ارزیابی اولیه توسط کمیته علمی دبیرخانه رویداد، طرح های اولیه به کمک منتورینگ تخصصی با بهره گیری از تعامل کارشناسان دبیرخانه با صاحبان طرح ها، تکمیل شده و وارد مرحله بعد می شود؛ در این مرحله طرح های نهایی توسط داوران ارزیابی شده و با طرح های منتخب عقد قرارداد خواهد شد.
تیم های برتر می توانند از امکانات و حمایت های معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان و مرکز نوآوری رسا بهره گیرند. مرکز فناوری و نوآوری رسا در قالب ماموریت های پژوهشگاه علوم و فنون هسته ای در سازمان انرژی اتمی با تمرکز بر تعامل با زیست بوم توسعه فناوری و نوآوری کشور و صنعت هسته ای به شتابدهی پروسه توسعه نوآوری و فرهنگ سازی و جریان سازی در زیست بوم نوآوری صنعت هسته ای می پردازد.
طرح های برگزیده بعد از داوری وارد قرارداد با پژوهشگاه علوم و فنون هسته ای با همکاری مرکز فناوری و نوآوری رسا خواهند شد که علاوه بر تسهیلات اعطا شده از طرف معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان، حجم این قراردادها در مجموع بیش از دو میلیون دلار خواهد بود.
شایان ذکر است که مهلت ارسال طرح ها و شرکت در رویداد ملی فرصت فناوری های هسته ای برای متقاضیان تا ۱۱ بهمن ماه ۱۴۰۲ است.
متقاضیان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به وبگاه فرصت به آدرس Oppevent.ir مراجعه کنند.


منبع:

1402/09/30
13:42:43
5.0 از 5
299
تگهای خبر: بازار , دانش بنیان , دستگاه , صنایع
این مطلب Go Map را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط در نقشه
نظرات بینندگان نقشه در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳
GoMap گو کپ